söndag 4 maj 2008

Valp!

Så kom vi då äntligen iväg till valparna igår! Här är "vår" lille kille. Än så länge är han endast 3½ vecka gammal. Gissa om vi längtar tills han får flytta hem till oss! (6-7 juni)
Idag blir det en lugn dag, är rätt så mör efter att ha kört 115 mil igår. Ska nu marinera litet kött till kvällens grillning (årets första!).

4 kommentarer:

Nettan sa...

Ohh, vilken ljuvlig liten sak. Vi letar hund men vet inte riktigt vad för sort som skulle kunna passa vår familj. Förstår att du längtar!

//Anette

hea sa...

Mmm... jag vet - han är underbar! En riktig gosing. Vi har oxå gått och funderat ett bra tag på det här med hund. (I sommar blir det 10 år sen vi senast hade hund.) Och det är inte helt lätt att välja ras, det finns så många "nya" raser numer. Det viktigaste är att hitta en ras som passar in i ens liv, familjesituation, vad hunden ska "användas" till.
Lycka till med letandet!
Mvh, Hea

hea sa...

PS. Anette!
Gå gärna in på Svenska Kennelklubbens hemsida: (www.skk.se). Klicka vidare på "länkar" och därefter på "SKK ras- och specialklubbar". Där finns mängder av info att läsa om olika hundraser!
Mvh, Hea

www.syfroken.se sa...

Vilken sötnos och jobbig väntan ni har framför er! Man bara LÄNGTAR!
www.syfroken.se